Sattuiko vahinko? Ei HätäÄ. Me autamme!

Ota yhteyttä!

JT CarColor Oy toteuttaa kolarikorjaukset ammattitaidolla Tuusulassa. Meillä on kokemusta autojen korjauksesta jo vuodesta 2008 alkaen. Me hoidamme isommatkin tällit kuntoon!


Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Käytössämme on CABAS-korjauskustannusten laskentaohjelma, jolla varmistetaan oikea kustannusarvio ja nopea korjausluvan saanti sekä korjaustyön aloitus. 

Valitse laadukas kolarikorjaamo ja ota meihin yhteyttä!

Miten toimia kolaritilanteessa

Vastapuolen ollessa aiheuttaja


Kolaritilanteessa, jossa ei ole aiheutunut vaaraa muille, loukkaantumisia ei ole päässyt tapahtumaan, liikenteenohjausta ei tarvita ja syyllinen myöntää syyllisyytensä, ei ole tarvetta kutsua paikalle poliisia. Mikäli tapaukseen liittyy vaara, loukkaantumisia tai epäselvyyttä, kutsu aina poliisi paikalle.


Vaikka poliisia ei paikalle tarvittaisikaan, on tärkeää merkitä muistiin vastapuolen yhteystiedot, auton rekisterinumero ja vakuutusyhtiön tiedot sekä vahinkopäivä. Mikäli paikalla oli todistajia, on heiltäkin hyvä ottaa yhteystiedot ylös. Muista myös tarkistaa, että vastapuoli on tehnyt ilmoituksen omalle vakuusyhtiöllensä ja pyydä tästä kopio, sillä ilmoitus toimii myös tunnustuksena.

Kun olet itse aiheuttaja

Kutsu poliisi paikalle, mikäli kolari aiheuttaa vaaratilanteen muille tai paikalla on sattunut loukkaantumisia, jotka saattavat vaatia liikenteenohjausta. Mikäli tapaukseen ei liity vaaraa, loukkaantumisia tai muita epäselvyyksiä, ei poliisia tarvitse kutsua paikalle.


Ollessasi itse aiheuttaja täytä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiösi sivuilla ja pyydettäessä anna ilmoituksesta kopio toiselle osapuolelle, sillä se toimii myös tunnustuksena.

Me teemme autosi korjauksesta kustannusarvion, jonka perusteella voimme arvioida, kannattaako vauriot maksaa itse vai käyttää kaskovakuutusta.

Jos kyseessä on hirvi- tai peuravahinko

Hirvi- ja peurakolareissa kutsu poliisi aina paikalle. Poliisi tekee tapahtuneesta vahingosta raportin, jonka tulet tarvitsemaan
vahinkoilmoitusta varten.

Tarkista autosi kunto tarkkaan. Mikäli autosi ei ole siinä kunnossa, että sillä voi turvallisesti jatkaa matkaa, saat meiltä hinauksen sekä tarvittaessa sijaisauton käyttöösi.


Voit lukea sijaisautoista lisää alempaa!

Kyseessä ei ole vakuutustapaus

Mikäli kyseessä ei ole vakuutustapaus, ole silti yhteydessä meihin ja me teemme sinulle hinta-arvion saman vuorokauden aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jotta voimme tehdä tarkan vahinkoarvion, on tärkeää liittää esimerkiksi sähköpostin liitteeksi kuvat vaurioista, yleiskuva koko autosta sekä ytimekäs tapahtumakuvaus.

Pyydä hinta-arvio

Sijaisautopalvelu

Sijaisautopalvelumme ansioista asioiminen kanssamme on helppoa ja vaivatonta. Kun autosi tulee meille korjattavaksi, me toimitamme halutessasi sijaisauton käyttöösi koko korjauksen ajaksi. 

Me voimme järjestää sijaisauton pihaamme odottamaan, kun tuot autosi korjaukseen. Kun oma autosi on taas kunnossa, onnistuu sijaisauton palautus noudon yhteydessä.

Vakuutusyhtiön korvaamat sijaisautot

Silloin kun olet kolarin syytön osapuoli, sinulla on mahdollisuus hyödyntää vakuutusyhtiön korvaama sijaisauto kauttamme. Jos sinulla on käytössä huoltoleasingauto, vastapuolen vakuutusyhtiö korvaa sijaisauton vuokran kokonaan. Mikäli sinulla puolestaan on oma auto tai rahoitusleasingsopimus, korvataan sinulle vuokrakustannuksista 94 %.

Sijaisautosi tyyppi riippuu omasta autostasi ja sen kokoluokasta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mikäli autosi on yli viiden vuoden ikäinen, et välttämättä ole oikeutettu vuokraamaan sijaisautoa samasta kokoluokasta. Tällaisessa tapauksessa varmista tieto etukäteen vakuutusyhtiöiltä.