Vahinkoarvio autokorjaamolta Tuusulasta

Ota yhteyttä!

Saat JT CarColor Oy:ltä vahinkoarvion tuodessasi autosi tarkistettavaksi. Arvio tehdään itsenäisesti, eli autoa ei tarvitse erikseen näyttää vakuutusyhtiön tarkastuspisteessä.


Saat meiltä myös halutessasi hinta-arvion. Arvion saatuasi sinun on helpompi päättää, kannattaako vahinko hoitaa täyskaskon kautta. 


Ota yhteyttä laadukkaaseen autokorjaamoon Tuusulassa!

Vahinkoarvio

Vahinkoarvion saaminen meiltä käy helposti. Me suoritamme riittävän vahinkoarvion itsenäisesti vakuutusyhtiön puolesta, jotta sinun ei tarvitse käydä erikseen näyttämässä autoa vakuutusyhtiön tarkastuspisteessä.


Käytämme edistynyttä WinCABAS-laskentaohjelmaa tuottaaksemme mahdollisimman tarkan vahinkoarvion. Tällä järjestelmällä on mahdollista tehdä arviot kaikenlaisille ajoneuvoille. Se ottaa huomioon kaiken mahdollisen, esimerkiksi varaosien vaihdon, maalauksen, pinnanoikaisun sekä työvaiheiden kestot. Laskelmat onnistuvat myös harvinaisille malleille. 


Me hoidamme kaiken puolestasi alusta loppuun. Lähetämme kuvat ja korjauskustannuslaskelman vakuutusyhtiölle ja autamme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen täyttämisessä!

Hinta-arvio

Saat meiltä myös vakuutuksen ulkopuolella tehtäville korjauksille hinta-arvion. Tällaisessa tapauksessa on tärkeää muistaa ottaa lähikuvat vaurioista sekä yksi kuva auton yleisilmeestä ja kirjoittaa ytimekäs kuvaus tapahtuneesta.


Alta löydät lomakkeen, johon voit kirjoittaa kuvauksen ja täyttää myös autosi tiedot. Kuvat voit lähettää erikseen sähköpostitse. Ilman kuvia emme voi antaa kuin suuntaa antavan hinta-arvion. Saat meiltä aina vastauksen vuorokauden sisällä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Haluan hinta-arvion

Jos haluat, voit lähettää meille kuvia sähköpostitse. Se helpottaa hinta-arvion tekemistä: info@automaalaamo.fi.